Βιβλιοπρόταση: Aστέρης, Ο ζωηρός βιβλιοφάγος

Να σας συστήσω τον Αστέρη, έναν μικρό, κίτρινο, ζωηρό και ατακτούλη βιβλιοφάγο που κατάφερε να το σκάσει από το δικό του βιβλίο και βάλθηκε να αλλάξει τις ιστορίες διάσημων παραμυθιών! Μέσα από τις σελίδες του υπέροχου και πρωτότυπου αυτού βιβλίου των Εκδόσεων Τζιαμπίρης Πυραμίδα, θα πρέπει να τον κυνηγήσεις, και να τον ξετρυπώσεις, διασκεδάζοντας παράλληλα με τις σκανταλιές του!


Το τερατάκι Αστέρης, λοιπόν, τρελαίνεται να μασουλά τα πάντα! Από σαπούνια και καλτσάκια, μέχρι ρολογάκια και γαντζάκια! Το αγαπημένο του σνακ, όμως, είναι τα βιβλία. Και όταν δραπετεύει από το μικρό ξύλινο κλουβί του, τρυπώνει στις σελίδες τριών αγαπημένων μας παραμυθιών, που έχουν τη μορφή mini story books και ενσωματώνονται μέσα στο βιβλίο!
Άραγε ήταν όντως η Χρυσομαλλούσα εκείνη που έφαγε τη νόστιμη σούπα του μπαμπά αρκούδου ή που έσπασε το μικρό καρεκλάκι τους; Τελικά ποιος πήρε τη θέση της Κοκκινοσκουφίτσας και έσωσε την γιαγιά; Και, ποιος απελευθέρωσε τη χήνα του γίγαντα, στον Τζακ και τη Φασολιά; Μόνο αν διαβάσετε το διασκεδαστικό και πρωτότυπο αυτό βιβλίο θα μάθετε τις απαντήσεις!
Η εικονογράφηση είναι πολύ ζωντανή και ιδιαίτερη, ενώ οι σκανταλιές του στρουμπουλού Αστέρη και οι ανατροπές που προκαλεί στα κλασικά παραμύθια θα σας κάνουν να γελάσετε με την καρδιά σας και να τον αγαπήσετε!

Συγγραφέας: Εmma Yarlett
Εκδότης: Τζιαμπίρης Πυραμίδα
Μέγεθος:25x28
Τύπος εξωφύλλου: Σκληρόδετο
ISBN9789605930981
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου