Βιβλιοπρόταση και διαγωνισμός: Πινέλος το ποντικάκι

Η δημιουργικότητα είναι η πιο ελεύθερη μορφή έκφρασης του εαυτού μας, και ειδικά στα παιδιά, η διαδικασία της δημιουργίας είναι πολύ πιο σημαντική από το αποτέλεσμα. Μέσα από αυτή αναγνωρίζουν καλύτερα τα συναισθήματά τους και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους, ανακαλύπτουν τα ταλέντα τους και τη μοναδικότητά τους, βρίσκουν λύσεις στο εκάστοτε πρόβλημα, και πειραματίζονται με νέες ιδέες. 

Από την ηλικία των 3+ χρόνων, όπου τα σποράκια αρχίζουν να αναπτύσσουν τη λεπτή κινητική δεξιότητα, μπορούμε να εισάγουμε σαν δημιουργικό παιχνίδι τα εκπαιδευτικά βιβλία δραστηριοτήτων. Tι πιο σημαντικό για τα σποράκια από το να μαθαίνουν με διασκεδαστικό τρόπο!

Τα καινοτόμα βιβλία με τον Πινέλο το ποντικάκι, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μίνωας, ενισχύουν τη μαθησιακή ανάπτυξη και βοηθούν τα παιδιά να σχεδιάσουν, να κατακτήσουν τη χρήση του ψαλιδιού, να ζωγραφίσουν και να δημιουργήσουν εικόνες, όλα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Μέσω αυτών των βιβλίων, τα παιδιά καλλιεργούν περαιτέρω την λεπτή κινητική τους δεξιότητα, ενώ παράλληλα προετοιμάζομαι για την εκμάθηση της γραφής.

Πινέλος το ποντικάκι: Αντιγράφω
Σε αυτό το βιβλίο τα σποράκια με οδηγό τον Πινέλο δημιουργούν εικόνες αντιγράφοντας σχήματα, οριζόντιες, κάθετες και καμπύλες γραμμές. Και όλα μέσω διασκεδαστικών ιστοριών με ήρωες τον σκυλάκο Μουτζούρη και τη γατούλα Μαυρούλα. Πινέλος το ποντικάκι: Χρωματίζω
"Βοήθησε τον Πινέλο να βάψει το σπίτι του" και άλλες διασκεδαστικές ιστορίες καλούν τα παιδικά χεράκια να δημιουργήσουν με χρώματα, να ζωγραφίσουν εικόνες και σχήματα! Πινέλος το ποντικάκι: Κόβω
Ίσως είναι το μοναδικό βιβλίο που σε προτρέπει να το κάνεις "φύλλο και φτερό"! Με την βοήθεια του Πινέλου, το παιδιά μαθαίνουν να κρατάνε ένα ψαλίδι με ασφάλεια, εξασκούνται στη χρήση του και μαθαίνουν να το χειρίζονται, όλα αυτά μέσω διασκεδαστικών κατασκευών. Πινέλος το ποντικάκι: Σχεδιάζω
Αυτό το βιβλίο επικεντρώνεται στην λεπτή κινητική δεξιότητα των παιδιών και τα ωθεί να καλλιεργήσουν τις λεπτές και επιδέξειες κινήσεις, μέσω του σχεδίου. Μέσω διασκεδαστικών ιστοριών, το παιδί καλείται να σχεδιάσει επάνω σε διακεκομμένες γραμμές, καλλιεργώντας έτσι τη δεξιότητα ελεγχου του μολυβιού, και την εκμάθηση των βασικών γεωμετρικών σχημάτων και γραμμών. Τέσσερα καινοτόμα και διασκεδαστικά βιβλία, που καλλιεργούν τη λεπτή κινητικότητα και προετοιμάζουν άριστα τα σποράκια για την γραφοκινητική δεξιότητα. Μέσω της εξάσκησης (αλλά και διασκέδασης -σημαντικό) που τους προσφέρουν αυτά τα βιβλία, τα σποράκια μαθαίνουν να εκτελούν την κινητική δεξιότητα ασυνείδητα με ταχύτητα και ακρίβεια. Και όλα αυτά με τη βοήθεια του Πινέλου :)

Για να γνωρίσετε καλύτερα τον Πινέλο το ποντικάκι, η Shabby Mommy σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μίνωας, προσφέρουν σε 4 τυχερούς από ένα αντίτυπο της επιλογής τους. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να συμμετέχετε είναι: 

- Κάντε LIKE στη σελίδα των Εκδόσεων Μίνωας στο Facebook που θα βρειτε εδώ.

- Κάντε LIKE στη σελίδα της Shabby Mommy στο Facebook που θα βρείτε εδώ.

- Κάντε δημόσια κοινοποίηση (Share) της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.

- Κάντε tag στα σχόλια κάποιον φίλο/η σας.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 9 Απριλίου τα μεσάνυχτα!

Τέλος, σας έχω ακόμη μια έκπληξη! Το Σάββατο 8 Απριλίου, οι Εκδόσεις Μίνωας, ο Πινέλος το ποντικάκι, και εγώ σάς προσκαλούμε σε μια εκδήλωση δημιουργικής απασχόλησης όπου θα φτιάξουμε μαζί με τα παιδιά πασχαλινές λαμπάδες! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του βιβλιοπωλείου "Τετράγωνο" (Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 177, Αγ.Δημήτριος - Τηλ. 2109716783) και κάθε παιδάκι, φεύγοντας, θα πάρει μαζί την λαμπάδα που έχει διακοσμήσει. 

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά!!Ευχαριστώ από καρδιάς τις Εκδόσεις Μίνωας που μου έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε αυτά τα υπέροχα βιβλία!

Καλό μήνα σε όλους!
1 σχόλιο:

  1. προσφοράς χρήματος δάνεια μεταξύ ιδιωτών σοβαρά σε 72 ώρες Είστε κολλημένοι, απαγορεύεται η τράπεζα και δεν έχετε το όφελος των τραπεζών ή έχετε καλύτερα ένα έργο και χρειάζεται χρηματοδότηση, κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς, τα χρήματα για να επενδύσουν στις επιχειρήσεις. Η προσφορά δανείου ξεκινά από € 5.000 έως € 500.000 για μια περίοδο 1 έτους έως 20 ετών. Έτσι, αν χρειάζεστε δάνειο μετρητών μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με πολύ ευνοϊκούς όρους μου. Email: financialserviceoffer876@gmail.com Whatsapp: +918929509036

    ΑπάντησηΔιαγραφή