Βιβλιοπρόταση & διαγωνισμός: Το κορίτσι στο κάστρο μέσα στο μουσείο

Τα παιδικά βιβλία πάντα με μαγνήτιζαν, ακόμα και πριν αποκτήσω το Σποράκι. Σε αυτά συναντάς νεράιδες, αποκτάς υπερδυνάμεις, ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο σε 80 ημέρες, και ο καλύτερός σου φίλος είναι ένας αρκούδος. Με λίγα λόγια, όλα μπορούν να συμβούν, και ο χρόνος δεν υπάρχει.
Όταν έβρισκα ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερο παιδικό βιβλίο, με ξεχωριστή εικονογράφηση, έπρεπε αμέσως να το αποκτήσω. Ένα τέτοιο βιβλίο είναι και "Το κορίτσι στο κάστρο μέσα στο μουσείο" της Κate Bernheimer σε ονειρεμένη εικονογράφηση από την Nicoletta Ceccoli που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λιβάνη.


Το κορίτσι της ιστορίας κατοικεί μέσα σε ένα κάστρο. Αυτό το κάστρο βρίσκεται μέσα σε μια γυάλινη σφαίρα, στο Μουσείο Παιχνιδιών. Κάθε τόσο το επισκέπτονται παιδιά που κολλούν τα προσωπάκια τους στο γυαλί και ψάχνουν απεγνωσμένα την μικρή, όμορφη κάτοικο του Κάστρου. Το κορίτσι είναι πολύ ευτυχισμένο όταν βλέπει τα παιδικά προσωπάκια, αλλά όταν αυτά φεύγουν εκείνη νιώθει μοναξιά. Και όταν βυθίζεται σε ύπνο βαθύ, βλέπει πάλι τα παιδάκια να την επισκέπτονται, και να παίζουν μαζί. Ονειρεύεται εμένα, εσένα που κρατάς τώρα το βιβλίο...


Η μοναδική εικονογράφηση της Nicoletta Ceccoli απογειώνει αυτό το παράξενο, μαγικό παραμύθι, που με ταξίδεψε σε κόσμους φανταστικούς, γεμάτους λευκά πορσελάνινα προσωπάκια, περίεργα παιχνίδια που ζωντανεύουν, και τοπία με προοπτική που μου θυμίζουν πίνακες του Dali.
Με λακωνικές, αλλά εύστοχες φράσεις, και υπέροχες εικόνες που "μιλούν" από μόνες τους, το βιβλίο αυτό επιτρέπει στην αδάμαστη παιδική φαντασία να πλάσει η ίδια την ιστορία του μικρού κοριτσίου. Καλεί τους μικρούς αναγνώστες να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο που τα παιχνίδια ζωντανεύουν, ο χρόνος δεν υπάρχει, και να συναντήσουν την μικρή κάτοικο του κάστρου.


Ενα τρυφερό, μελαγχολικό, πανέμορφο παραμύθι για όλες τις ηλικίες, που έγινε ένα από τα αγαπημένα μας!

Για να γνωρίσετε και εσείς από κοντά την υπέροχη ιστορία της Kate Bernheimer και την μαγευτική εικονογράφηση της Nicoletta Ceccoli, η Shabby Mommy σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Λιβάνη προσφέρουν σε έναν τυχερό 1 αντίτυπο του βιβλίου "Το κορίτσι στο Κάστρο μέσα στο Μουσείο".

Τι πρέπει να κάνετε για να το κερδίσετε:

- Κάντε LIKE στη σελίδα των εκδόσεων Λιβάνη στο Facebook που θα βρειτε εδώ.
- Κάντε LIKE στη σελίδα της Shabby Mommy στο Facebook που θα βρείτε εδώ.

- Κάντε δημόσια κοινοποίηση (Share) της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.

- Κάντε tag στα σχόλια κάποιον φίλο/η σας.

Ευχαριστώ από καρδιάς τις Εκδόσεις Λιβάνη που μου έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσω αυτό το υπέροχο βιβλίο!

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Όροι Συμμετοχής
1. Δεκτές γίνονται συμμετοχές μόνο από Ελλάδα 
2. Μπορείτε να δηλώσετε μόνο μια συμμετοχή ανά προφίλ Facebook
3. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή από την Παρασκευή 25/03/2017 έως και την Παρασκευή 31/03/2017 τα μεσάνυχτα.
4. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.
5. Ο/Η τυχερός/ή  θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του/της θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Shabby Mommy στο Facebook προκειμένου να μου στείλει μία ταχυδρομική δ/νση για να του/της αποσταλεί το δώρο. Εφόσον δεν απαντήσει εντός 5 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό μήνυμα, θα επαναληφθεί η κλήρωση.
6. 
Εάν ο νικητής είναι κάτοικος Αθηνών, παραλαμβάνει ο ίδιος το δώρο του από τις εκδόσεις Λιβάνη. Εάν μένει εκτός Αθηνών, τότε το δώρο του θα του αποσταλεί με courier και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τις εκδόσεις Λιβάνη.
7. Αν επιθυμείς να αφήσεις οποιοδήποτε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση, μπορείς φυσικά να το κάνεις, αλλά αυτό δεν συνιστά συμμετοχή στην κλήρωση. Για ο,τιδήποτε απορίες έχεις, μη διστάσεις να με ρωτήσεις αφήνοντάς μου σχετικό σχόλιο.

Kαλή Επιτυχία σε όλουουους!!!

1 σχόλιο:

  1. προσφοράς χρήματος δάνεια μεταξύ ιδιωτών σοβαρά σε 72 ώρες Είστε κολλημένοι, απαγορεύεται η τράπεζα και δεν έχετε το όφελος των τραπεζών ή έχετε καλύτερα ένα έργο και χρειάζεται χρηματοδότηση, κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς, τα χρήματα για να επενδύσουν στις επιχειρήσεις. Η προσφορά δανείου ξεκινά από € 5.000 έως € 500.000 για μια περίοδο 1 έτους έως 20 ετών. Έτσι, αν χρειάζεστε δάνειο μετρητών μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με πολύ ευνοϊκούς όρους μου. Email: financialserviceoffer876@gmail.com Whatsapp: +918929509036

    ΑπάντησηΔιαγραφή