Παίζουμε με παζλ και μαθαίνουμε τα αντίθετα (βιβλιοδιαγωνισμός)

Το σποράκι είναι σχεδόν 19 μηνών και, εκτός από το messy/sensory play, έχω πια εντάξει στα παιχνίδια μας και τα παζλ! Θεωρώ πως, σαν δραστηριότητα, είναι άκρως διασκεδαστική, ενώ ακονίζει πολλές δεξιότητες των παιδιών, όπως την προσοχή, την οπτική μνήμη, τον προσανατολισμό στον χώρο και την επίλυση προβλημάτων.Πρόσφατα ανακάλυψα ένα βιβλιοπαζλ από τις εκδόσεις Ψυχογιός, το οποίο, εκτός από διασκεδαστικό, είναι και πολύ εκπαιδευτικό. Στο "ΠΑΖΛ 2: ΜΕΓΑΛΑ ΖΩΑ - ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ", το παιδάκι καλείται να συναρμολογήσει 5 παζλ των δύο κομματιών, και μέσα από το καθένα, με την βοήθεια αγαπημένων ζώων, μαθαίνει τα αντίθετα: η μεγάλη φάλαινα κολυμπά με τη μικρή φάλαινα, τη νύχτα η αρκουδίτσα κοιμάται ενώ την ημέρα τρώει μέλι, ο ιπποπόταμος είναι βρώμικος μετά τη δουλειά, αλλά γίνεται καθαρός με ένα μπάνιο. Εκτός από τα παζλ, ένα υπέροχο βιβλιαράκι περιγράφει με όμορφα ποιηματάκια την ιστορία κάθε μεγάλου ζώου! 


Το σποράκι το λάτρεψε! Στην αρχή, έψαχνε να ενώσει τα κομμάτια του κάθε παζλ βάσει ιδίου χρώματος, αλλά ακούγοντάς με να διαβάζω τις ιστορίες από το βιβλιαράκι, έψαχνε στα κομμάτια το ανάλογο ζωάκι. Απασχολήθηκε αρκετή ώρα, μιά με το παζλ και μιά με το βιβλίο, ένωνε τα κομμάτια, παρατηρούσε με προσοχή τι απεικονίζει το κάθε ένα, διασκέδαζε με τα χρώματα και μιμούνταν τα αγαπημένα της ζωάκια!

Με χαρά ανακοινώνω πως ένας τυχερός θα κερδίσει ένα βιβλίο Παζλ 2: Μεγάλα Ζώα - Μαθαίνω τα Αντίθετα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό που διεξάγω στο instagram, εδώ, ακολουθώντας τα βήματα κάτω από τη φωτογραφία του βιβλίου.


Όροι Συμμετοχής

1. Δεκτές γίνονται συμμετοχές μόνο από όσους διαμένουν στην Ελλάδα.
2. Μπορείτε να δηλώσετε μόνο μια συμμετοχή ανά λογαριασμό Instagram.
3. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή από την Τρίτη 27/12/2016 έως και το Σάββατο 31/12/2016 τα μεσάνυχτα.
4. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.
5. Ο/Η τυχερός/ή  θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του/της θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Shabby Mommy στο Instagram, ενώ θα ειδοποιηθεί και μέσω μηνύματος (στο προφίλ του στο Instagram), προκειμένου να μου στείλει μία ταχυδρομική δ/νση για να του/της αποσταλεί το δώρο . Εφόσον δεν απαντήσει εντός 5 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό μήνυμα, θα επαναληφθεί η κλήρωση.
6. Εάν ο νικητής είναι κάτοικος Αθηνών, παραλαμβάνει ο ίδιος το δώρο του από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Εάν μένει εκτός Αθηνών, τότε το δώρο του θα του αποσταλεί με courier και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τις εκδόσεις Ψυχογιός.
7. Αν επιθυμείς να αφήσεις οποιοδήποτε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση, μπορείς φυσικά να το κάνεις, αλλά αυτό δεν συνιστά συμμετοχή στην κλήρωση. Για ο,τιδήποτε απορίες έχεις, μη διστάσεις να με ρωτήσεις αφήνοντάς μου σχετικό σχόλιο.

Καλή επιτυχία, και καλή χρονιά σε όλους!!!


1 σχόλιο:

  1. ωωωωωωω πολυ ωραια αυτα τα παζλ!!!! θα ηθελα να το κερδισω πολυ πολυ!!!! πολλα φιλιααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή